Kjære publikum, 

på bakgrunn av de nye nasjonale tiltakene utsettes forestillingen på ubestemt tid. Vi jobber for å finne en ny dato. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort som mulig. Alle som har kjøpt billetter vil bli kontakt på e-post i løpet av de nærmeste dagene. 

Vi beklager så mye, og gleder oss til å se dere igjen <3. 

---------------------------

“The gags are numerous and irresistible, but the choreographer also masters the art of creating inventive movements and beautiful images” Le Figaro, France “A complete and utter success. I’d see it again in a heartbeat.”  - The Gazette, Canada

Forestillingen ”A Dance Tribute to the Art of Football” står uten sidestykke i norsk dans. Etter over 600 forestillinger i 36 land betegnes denne produksjonen ikke bare som en moderne klassiker, men også som den største eksportartikkelen norsk dans har hatt. Dette er forestillingen som fikk fotballfansen til å gå på samtidsdans, for her presenteres dans fra en helt ny synsvinkel. Uttrykket er friskt, morsomt og umiddelbart - og egner seg meget godt som et første møte med samtidsdans for barn og unge.

"A Dance Tribute to the Art of Football" tar for seg fotballen som fenomen med dets fysiske rutiner, vold, galskap, estetikk og humor. Den er samtidig en politisk kommentar til den kunstige konflikten mellom sport og kunst, og et spark til den stolthet og de fordommer som omgir arbeiderklassens fotball og overklassens ballett. Forestillingen visker ut skillelinjene mellom fotball og dans, og belyser det de to disiplinenes har til felles: stor underholdningsverdi og et eksplosivt fysisk uttrykk. Jo Strømgren Kompani (JSK) ble stiftet i 1998 og er i dag en av Skandinavias mest stabile frigrupper med stadig økende internasjonal eksponering. Kompaniets 38 produksjoner har turnert i 60 land og rundt 150 forestillinger presenteres årlig på alt fra nasjonale teatre til alternative friscener verden over. Jo Strømgren har ved siden av sitt arbeid med kompaniet, en omfattende internasjonal virksomhet som freelance koreograf, regissør og dramatiker.

Medvirkende 2021:

Koreografi: Jo Strømgren
Dansere: Jan Nikolai Wesnes, Mikkel Are Olsenlund, Geir Hytten, Jon Filip Fahlstrøm
Musikk: Jørgen Knudsen / Flügshadel
Scenografi: Stephan Østensen
Kostymer: Jo Strømgren
Lysdesign: Stephen Rolfe
Lyddesign: Lars Årdal
Produksjon: Jo Strømgren Kompani
Støttet av: SPENN.no og Norsk Kulturråd

 

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere