Kjære publikum

Forestillingen «Til Vegas på NAV – Arnt Hjalmar & Elvis med band» som var planlagt 10. desember, må dessverre avlyses på grunn av påvist Covid-19 i ensemblet. Alle kjøpte billetter til forestillingen vil bli refundert.

OM REFUNDERING:
Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet.

Hvis billetten er kjøpt over disk ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer. Du kan også velge å bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement.

BILLETTLUKEN:
Billettluken er åpen mandag-lørdag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100 (i ukedagene).
Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss.

-------

Etter halvannet år i pandemidvale har Arnt Hjalmar våkna igjen, sparka liv i bestekompisen; han Elvis, alarmert guttan i bandet og snekra i hop et nytt show.

Det blir humor og spark i alle retninger, NAV får sitt som vanlig og mange snurrige figura kommer til å dukke opp i ulike forkledninger.

Elvis har nypussa sangstemme  og reportoir mens bandet ligg i høydetrening og har tima og tilrettelagt for mange musikalske godbiter.

Gjør klart for en latterlig artig og musikalsk stund i selskap med denne veltrimma truppen!

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret