Anja Bakken Riise, forfatter og leder for Fremtiden i våre hender, er aktuell med boken Mitt klimaregnskap og kommer til Nordnorsk litteraturfest for å holde foredrag basert på den kritikerroste boken.
Det er mulig å leve bærekraftig. Men hva skal til? Kan du spise kjøtt, handle nye klær eller fly til Syden?
En gjennomsnittlig nordmann slipper ut 11 tonn CO2 i året. For å nå klimamålene i Parisavtalen må hver og en av oss slippe ut mindre enn 2,5 tonn CO2 innen 2030. Hvordan klarer vi det?
Anja Bakken Riise ville finne ut hva det vil si å leve miljøvennlig, og ga seg selv et klimabudsjett. I et halvt år førte hun regnskap over hva hun spiste, hva hun handlet og hvor mye hun reiste – og regnet om alt til CO2-utslipp. Hennes erfaringer er både inspirerende og tankevekkende.

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret