GospelCompagniet står sammen med Kirkens SOS og Mental Helse for å fremme livsmot og håp for de som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise, og arrangerer konsert-turné til støtte for organisasjonenes livreddende arbeid.

Konserten «Aldri Alene» tar opp tema som ensomhet og utenforskap, krise og håp, identitet og mestring – og ønsker å minne oss alle om at hver og en av oss har en iboende verdi som medmenneske og støtte for dem rundt oss. 

Spesielt i globalt utfordrende tider som vi nå står i, kan vi alle huske på å se hverandre, og være grunnen til at et medmenneske kan smile litt ekstra fordi du er til. Et levd liv vil alltid inneholde utfordringer, men disse vil være lettere å kjempe seg gjennom når man ikke står alene. 

Som dirigent, pianist og kapellmester har vi med oss Øystein Lund Olafsen, som til daglig leder Gospelkoret HIM, og arbeider med artister som Nordic Tenors, Elisabeth Andreassen, Ole Edvard Antonsen og mange fler. Bandet for øvrig består av musikere fra regionen: korets faste pianist Vegard Årnes (Tromsø), bassist Åsmund W.K. Eriksson (Harstad), gitarist Thomas Nordvik Olsen (Harstad) og trommeslager Ole-Jakob Larsen (Tromsø). 

Flere opplevelser:

12. feb
Dyrene i Hakkebakkeskogen 70-års jubileum
11. feb
Bellamy Brothers
07. jan
Nyttårskonserten 2023
16. des
Dr. Bergland Uten Grenser

Våre samarbeidspartnere