Pakkepris Kristin Asbjørnsen/Sigrun Loe Sparboe
Foto: av Sigrun Loe Sparboe: Steve Nilsen

Pakkepris Kristin Asbjørnsen/Sigrun Loe Sparboe

Trondenesdagene

  • søndag 27. oktober — 19:00
  • tirsdag 29. oktober — 22:00

Trondenes

Kjøp billetter

I denne pakken får du billetter til konsert med Kristin Asbjørnsen søndag 27. oktober kl. 19:00 på Harstad krematorium og til konsert med Sigrun Loe Sparboe tirsdag 29. oktober kl. 22:00 i Trondenes kirke.

Kristin Asbjørnsen – Hjemveier – Søndag 27. oktober kl. 19:00 // Harstad krematorium

Det blir nært og vakkert når Kristin Asbjørnsen kommer til Trondenesdagene. En unik konsert, spør du oss. Hjemveier er Kristins første norskspråklige album, og med dette kommer hun til Harstad. Vi gleder oss stort!

«Tittelen Hjemveier kom til meg tidlig i arbeidet. Det var noe legende i den, som gav retning og forbindelseslinjer. Sangene trengte tid og ulike jordsmonn for å vokse frem», beskriver hun.

Sangene kretser rundt temaer som løsrivelse og tilhørighet. De bærer i seg en etterklang, av undring og anerkjennelse av livets erfaringer. Den nære tonen i sangene åpner for det allmennmenneskelige, om å være hjem for hverandre.

Kristin Asbjørnsen er en av de mest originale og kritikerroste stemmer i norsk musikk gjennom de siste 30 år. Hennes kunstneriske uttrykk har høstet overveldende respons, gjennom en rekke albumutgivelser og mangeårig internasjonal konsertvirksomhet.

Nå er hun på en måte «kommet hjem» ved å skrive på norsk. Og du er velkommen til å være med hjem. Inn i sangene. 

Medvirkende

Kristin Asbjørnsen – sang
Olav Torget – gitar

Sigrun Loe Sparboe – -ro- Tirsdag 29. oktober kl. 22:00 // Trondenes kirke

En (god)nattkonsert med Sigrun Loe Sparboe og Sverre Laupstad.

«Som småbarn blir vi ofte sunget for, eller lest for. Med kun stemmen til en omsorgsperson blir vi sunget til ro, sunget i søvn. Man synger sammen eller bli underholdt. Av den bare stemmen. Og i den er det en egen kraft i all sin enkelhet. For ikke å snakke om nærheten. Jeg tror ikke vi er klar over at dette er noe vi savner. Å bli sunget for ebber liksom bare ut. Dette har jeg lyst å gjøre noe med. Og jeg kan ikke tenke meg et bedre egna sted enn kirkerommet.» Sigrun Loe Sparboe

Ro er en frihet for forstyrrelser som støy, snakk, besøk og andre gjøremål. Det er uforstyrrethet. Stillhet. Fred.

Du kan ro deg i land, du kan ro deg over, du kan ro det i land eller du kan føre og frakte noen.

Trondenesdagene gleder seg til å kunne gi deg denne konsertopplevelsen. En konsert hvor du kan lukke øynene, puste, finne ro og bli sunget for. Slik vi en gang ble. Uten all staffasjen. Vi tror vi trenger det nå, kanskje mer enn noen gang tidligere.

Medvirkende

Sigrun Loe Sparboe – sang, gitar
Sverre Laupstad – piano, orgel, sang

Priser

Pakkepris
465,-
Arrangør
Trondenesdagene

Annet

I «Pakkepris Kristin Asbjørnsen/Sigrun Loe Sparboe» får du billetter til konsert med Kristin Asbjørnsen søndag 27. oktober kl. 19:00 på Harstad krematorium (ord. 300 kr) og til konsert med Sigrun Loe Sparboe tirsdag 29. oktober kl. 22:00 i Trondenes kirke (ord. 265 kr).