Dancing Stars – The Professionals

Dancing Stars

The Professionals

  • fredag 13. september — 19:00

Storsalen

Kjøp billetter

Hver høst benker nordmenn seg foran tv-skjermen for å se kjendiser og profesjonelle dansere svinge seg over parketten i det kjente TV 2-programmet «Skal vi danse».

Nå er det ikke bare mulig å se en verden av glitter og glam på tv-skjermen, men nå også mulig å å se de kjente dansererne live på Harstad Kulturhus!

Endelig introduseres selskapsdans av høy kvalitet til folket. 14 av de kjente profilene har sammen laget et danseshow som tar deg med på en reise gjennom våre følelser. Fra lidenskap til glede, og sorg til kjærlighet. Hver dans er en unik fortelling, og hver bevegelse drar deg gjennom historien som formidles. I den 60 minutter lange forestillingen vil publikum bli kjent med danserne og de ti dansene innen standarddans og latin amerikansk selskapsdans på en helt ny måte.

Les Nettavisens anmeldelse her.

Produksjon

The Professionals, les mer her.

Dansere

Ole Thomas Hansen, Lillian Aasebø, Nadya Khamitskaya Andersen, Egor Filipenko, Catalin Andrei Mihu, Maria Lie Ramella, Santino Mirenna, Philip Raabe, Ivo Havranek, Anette Stokke, Therese Cleve-Stiansen, Amalie Aune, Norunn Ringvoll og Marianne Sandaker.

Medvirkende

Reggisør: André Moi Danielsen
Lysdesigner: Kristine Bøyesen
Musikkansvarlig: Heine Røise
Lydtekniker: Sondre Klave
Inspisient: Kari Elisabeth Dahl

Priser

Standard
495,-
Student
395,-
Varighet
1 time
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter.
Arrangør
The Professionals