Vi fyller år - bli med på feiringen!

I 30 år har vi på Harstad Kulturhus vært så heldige å få jobbe for å gi deg opplevelser som overrasker og begeistrer. I høstens program finner du utvalgte forestillinger som er merket med vårt 30-årssymbol. Samlet er disse forestillingene med på å representere Kulturhusets formål, nemlig gode opplevelser for alle aldre! Og det er jo opplevelser det handler om! Opplevelser som får deg til å le, gråte, lar deg rive med og i ytterste konsekvens kan endre livet ditt. Og kanskje viktigst av alt, vi opplever det sammen! Vi håper du finner mange godbiter i høstens program!

Som en del av feiringen deler vi ut en overraskelse til en eller flere heldige publikummere på forestillingene merket med 30-årssymbolet. Vi ses på forestilling!