Ilios flytter konsertene til oktober

15.01.2021

ILIOS FLYTTER KONSERTENE TIL OKTOBER

Alle konserter under Ilios 2021 flyttes til oktober.
Det blir holdt en utendørs festivalmarkering lørdag 6. februar.

Ilios sier selv dette:
Alle konserter flyttes til oktober - men vi inviterer til digital utstilling, kortreist mat og kunstnermøter ved Torvet lørdag 6. februar.
De skjerpede smittevern-tiltakene gjelder kun fram til 25. januar, men vi kan ikke sette publikum, frivillige og artister i et dilemma med vanlig festival tidlig i februar. Nå er det smittevern som må være fokus. Våre artister har vist stor forståelse og blir med flyttelasset til oktober. Kjøpte billetter kan benyttes i oktober eller refunderes. Vi går ut med nye datoer så snart som mulig.

Les mer på www.ilios.no, eller på festivalens Facebook-sider.

Ønsker du å få refundert billetter?
Kjøpte billetter kan som nevnt benyttes i oktober i stedet.
Ønsker du å få billettene refundert ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer.

Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen.

BILLETTLUKEN:
Billettluken er åpen mandag-fredag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100 (i ukedagene).
Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss.