Ungarsk Festkonsert med Magyar Hot Club: Erika Toth (fiolin), Ola A. Rokkones (sax), Pål Thorstensen (kontrabass), Rune Larsen (akkordeon) og gjesteartist: Ernö Bangó (cimbalom).

At Erika Toth kan formidle ungarsk fyr og flamme på fiolin, det vet vi fra før. Men når hun i tillegg får selskap av 4 elleville gutter, er resultatet en Ungarsk Festkonsert som vil løfte taket. 

Magyar Hot Club er blant de mest spenstige gjengene du noen gang har hørt; dette er et ensemble som kan høste trampeklapp fra første nummer! De har allerede gledet et stort publikum i Nord-Norge og Russland med sin elleville fremføring av ungarske og sigøynerfavoritter. Fiolin, saxofon, kontrabass og akkordeon er en nokså utradisjonell sammensetning av instrumenter; men gjesteartisten gir utvilsomt forestillingen et ekte ungarsk stempel. Vi snakker om sigøynermusikeren Ernö Bangó, en ekte virtuos på cimbalom. Vet du ikke hvordan en cimbalom låter, må du bare komme på konserten og høre selv!

Erika og gutta leverer sannelig varene - maken til energi og formidlingsglede har du knapt opplevd før. Det kan være lurt å bestille tidlig, da Lillesalen Kafé har et begrenset antall plasser.

 

Flere opplevelser:

15. feb
Club Diva Norges korforbund og Musikk i Nordland
12. - 12. jan
Nyttårskonserten 2019 Hærens musikkorps med Thomas Bauer
14. des
No e D.D.E. Jul Igjen
13. - 13. des
Julelunsjkonsert Erika og Runa med venner

Våre samarbeidspartnere

Statoil
Harstad Sparebank
Europcar
Harstad Tidende