Schøyen, Skåber og Cess marsjerer sin seiersgang til Harstad!

Nå har vi ny dato for denne forestillingen som skulle vært avholdt 26. april. Den nye datoen er torsdag 17. september. Allerede kjøpte billetter er fortsatt gyldig på ny dato.

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné.

Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld på Harstad Kulturhus når selveste Hege Schøyen, Linn Skåber og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen!

Uten et eneste dødpunkt!
- AFTENPOSTEN

 

Musikalsk moro med mye menneskelighet!
- DAGBLADET

 

Østrogenbombe!
- VG

 


Tre ganger tre haha!!
- DAGSAVISEN

Flere opplevelser:

30. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen
06. mar
Bel Chorus: Ny dato! Magiske øyeblikk i 20 år
03. mar
Så som i himmelen Nordland Teater
06. feb
CreedenceMania - Cosmos Factory ´50 med Fortunate Sons

Våre samarbeidspartnere