Kjære publikum,

Riksteatret må dessverre utsette turneen med forestillingen «Mio, min Mio» som følge av smittevernreglene som omfatter kulturarrangement. 

Forestillingen har en helt spesiell form med interaktivitet og nærhet mellom skuespillere og publikum. Med de gjeldende smittevernreglene vil det ikke være mulig å gjennomføre forestillingen på en forsvarlig måte, hverken kunstnerisk eller i henhold til smittevernregler. Riksteatret tar derfor det tunge valget å utsette turneen «Mio, min Mio».

Riksteatret ser frem til å ta opp igjen turneen og vise forestillingen til publikum over hele landet, når samfunnet igjen er mer normalisert. Siden vi i skrivende stund ikke vet når turnéen kan la seg gjennomføre, vil alle i dette tilfellet få pengene refundert. Det vil si at det ikke er mulig å beholde billettene i påvente av ny dato. 

Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang på billettsystemene vil det kunne ta 2-3 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte for å kjøpe billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet.  

Hvis billetten er kjøpt over disk, eller du har øvrige spørsmål, ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no.

Vi beklager virkelig de ulempene dette medfører, og gleder oss veldig til å se dere igjen når tiden er inne. Vi vil også takke dere alle for tålmodigheten og forståelsen dere har vist oss så langt.  

-----------------------------------------------------------------------------------------

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker!
Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til "Årets beste barneforestilling", Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Aldersgrense: 6 år.
Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med å sikre deg billett.

--

"En fantastisk opplevelse"
Romsdals Budstikke (6)

"Magiske, mytiske Mio"
Sunnmørsposten (5)

"Det er ikke få voksne som har kommet hulkende ut fra denne sterke barneforestillingen."
Hedda-juryens begrunnelse

--

På scenen
Maja Evenshaug Christiansen, Iver Innset og Dagfinn Tutturen

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Astrid Lindgren. I Hilde Brinchmanns dramatisering

Forlag: Nordiska A.p.S - København

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 17. okt 2020

Turnépremiere: Vadsø 21. okt 2020

Produsert av Teatret Vårt i samarbeid med Nordland Teater. Produsert for turné av Riksteatret.

 

 

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien Ny dato!
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet Ny dato!
30. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen

Våre samarbeidspartnere