Desemberstemninger feirer 10 årsjubileum og kan invitere til en glitrende julekonsert med det beste av alt julen kan frembringe.

Det blir en god og lun julestemning og en flott høytidsstund når Ole Edvard Antonsen med band gjester kirker og kulturhus rundt i Norge. 
Med seg har han gjestene Stine Hole Ulla (vinner av Norske Talenter 2012) og Knut Marius Djupvik (vinner av The Voice 2013). Årets utgave byr på egne favoritter, kjente julesanger og fine innslag fra gjesteartistene.

Vi ønsker velkommen til det mange omtaler som den ultimate julekonserten!

 

Harstads eget Bel Chorus med på konserten

Mannskoret Bel Chorus ble stiftet i 2000 i Harstad etter initiativ fra Dag Erik Enoksen. Han har også vært dirigent og musikalske leder siden starten. Koret teller i dag 26 medlemmer, har gitt ut 3 CD-album, produsert flere musikalske sceneshow og konserterer jevnlig i Hålogalandsregionen. Julekonsertturnéen Stille Natt i desember er blitt svært populær og samler hvert år 1500 – 2000 tilhørere. Koret har opptrådt på Festspillene i Nord-Norge og benyttes ofte av næringslivet ifm. ulike arrangementer. Bel Chorus drar så å si hvert år på konsertreiser til utlandet. De siste årene har mannskorensemblet fra Harstad deltatt i internasjonale konkurranser for kor og har klart å hevde seg helt i toppen blant konkurrenter fra mange land.

Flere opplevelser:

15. feb
Club Diva Norges korforbund og Musikk i Nordland
12. - 12. jan
Nyttårskonserten 2019 Hærens musikkorps med Thomas Bauer
14. des
No e D.D.E. Jul Igjen
13. - 13. des
Julelunsjkonsert Erika og Runa med venner

Våre samarbeidspartnere

Statoil
Harstad Sparebank
Europcar
Harstad Tidende