Jubileumskonsert

Bel Chorus (BC) fra Harstad feirer 20 års jubileum som et av landsdelens mest aktive mannskor. Koret har gjennomført over 400 konserter siden oppstarten i år 2000, og har solgt ut storsalen i Harstad kulturhus mer enn en gang med oppsetninger som The Beatles show og Queen Tribute.

Bel Chorus er kanskje mest kjent for sine «Stille Natt» julekonserter, som for mange i Harstad og Vesterålen har blitt en tradisjon i førjulstiden. De siste årene har koret markert seg svært godt i internasjonale kor-konkurranser og med dette satt både Harstad og Nord-Norge på verdenskartet i korsammenheng.

Lørdag 28. mars ønsker Bel Chorus å ta publikum med på en reise med magiske øyeblikk gjennom 20 år. Vi presenterer kor, solister, pianist, band og dansere fra Harstad kulturskole.

Du er herved invitert!

Musikalsk leder: Dag Erik Enoksen
Regi/koreografi: Marianne Nordeng

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen NB: 2021