"For gammel til å dø ung" er Thomas Leikvolls aller første soloshow etter 8 år som komiker. Han har gått hele veien fra værmann på tv3, via diverse programleder jobber for tv2 og som forfatter, før han fant stand-up´en.

Og det er denne løpebanen som preger "For gammel til å dø ung". Dette er en uredd og hysterisk gjennomgang av egne og andres krav og forventninger. Ikke minst er det en oppsummering av egne feilskjær, både privat og offentlig, og hvorfor ting ikke gikk som det skulle.

Med stor energi tar Leikvoll et nådeløst oppgjør med forventningspress, Generasjon Perfekt og sine egne, og mange, feiltrinn. Ingen skal spares. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

09. nov
Jungelboken Riksteatret