Terje Nohr fra Bodø er mest kjent som gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen, Lars og Ola Bremnes. I tillegg har han vært freelancemusiker i over tjue år med oppdragsgivere fra Hanne Boel til Bodø Domkor. I 2005 debuterte han som sanger og låtskriver med albumet "Så langt", en sterk debut med gode melodier og treffsikre tekster på nordnorsk. Musikken kan beskrives som et møte mellom nordisk visesang, Beatles og Ry Cooder.

I mars i år kommer plata «Tvers Igjenna» der han tar låtskrivinga enda lenger inn i gitarskogen med bidrag fra sine sønner i Kråkesølv og flere andre fra Bodøs mangslungne musikkliv.

 

Terjes sanger har både de enkle pop- refrengene som sitter tvert samtidig som han tør å synge om det som er vanskelig. Med linjer som "det blås bestandig i den her byen her." og "ho Rakel står i disken på sentrumskaféen" representerer låtene et lite stykke Nord-Norge utenfor skjønnmalingen. Men med en egen kraft som vi mener når langt utover alle fylkesgrenser. Til Harstad tar Terje har med seg Petter Unstad på bass og Arnfinn Bergrabb på trommer. De har til sammen spilt med absolutt alt som kan krype og gå her på berget.

 

Velkommen!

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
22. feb
Meg og Dolly med Hanne Sørvaag

Våre samarbeidspartnere