Med vår tidligere sjefsdirigent, Arvid Engegård, på dirigentpodiet inviterer vi til en aften for det klassiske hjertet. Kaptein Ole-Thomas Gjærum er solist i Haydn: Trompet konsert i Ess-dur

Programmet legges ut i sin helhet på FB og web medio august.


Dirigent: Arvid Engegård

Solist: Ole Thomas Gjærum


Ole Thomas Gjærum

Ole Thomas kom til korpset allerede 17.juni 199. Han kom inn i en aktiv brass-seksjon som, i tillegg til jobben i FMKN, arrangerte mange konserter og turnéer. Noen år senere ble han initiativtaker og leder av balkan-bandet Kalabalik. Trompetisten har en stor forkjærlighet for barokkmusikken og var med og etablere Brøstadbotn Barokk Band, i 2010. Han håper at interessen for de gamle originale instrumenter vokser med tida.

Hjemme er det drivhuset som inspirere. Og i vår startet de første drueklasene å spire, og hjemmebrygga øl er klar for servering utover høstkveldene. 

Arvid Engegård

Den verdenskjente fiolinisten utviklet seg som dirigent fra midten av 2000-tallet. Han var sjefdirigent for Forsvarets musikkorps Nord-Norge fra 2000 til 2008, og har dirigert BBC concert Orchestra, Oslo Filharmoniske orkester, Mozarteum Orchestra Salzburg og Sveriges Radio Symfoniorkester for å nevne noen. Han er primarius i Engegårdkvartetten og har vært en av initiativtakerne til Musikkfestuka i Bodø og ikke minst Lofoten Kammermusikkfestival, hvor han fortsatt er kunstnerisk leder.

Flere opplevelser:

09. nov
Jungelboken Riksteatret
08. nov
Ørjan Burøe Store gutter gråter ikke
07. nov
Eggum & Sivertsen Vi to (er ikke Romeo og Julius)

Våre samarbeidspartnere