Vi feirer 2018!

Nyttårskonsert er nyttårskonsert. Det blir festforestilling med Eir Inderhaug, Hannu Koivula og Forsvarets musikkorps Nord-Norge!

Dirigent, solist og vårt programråd har allerede hatt god kontakt i planleggingen av neste års nyttårsprogram. Med Koivula i førersetet kan vi se frem til store verker nøye satt sammen til den perfekte helhet, som publikum elsker.

Dirigent: Hannu Koivula

Den finske trompetisten og dirigenten Hannu Koivula har blitt godt kjent med Forsvarets musikkorps Nord-Norge da han har vært fast Nyttårsdirigent de siste fire år.

Det er god match mellom korps og dirigenten som etter å ha vunnet Nordic Conducting Competitions førstepris har hatt sjefdirigentrolle i en mengde Skandinaviske orkester. Han gjestedirigerer også i operahus i Europa.
Koivula er anerkjent både for sin direksjon og ikke minst sine mange plateinnspillinger.

Solist: Eir Inderhaug

Eir Inderhaug er en norsk sopran oppvokst i Sandnes. Hun har sin utdannelse fra Rogaland Musikkonservatorium i Stavanger, Opera Akademiet i København og solistutdannelse ved Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Hun har etablert seg som en av de fremste norske sangerne og gjør seg bemerket på operascener rundt om i Europa. Rollen som Gepopo og Venus i Le grand macabre har hun sunget med stor suksess ved Komische Oper i Berlin, Det Kongelige Teater i København og Den Norske Opera & Ballett. For sistnevnte ble hun tildelt Kritikerprisen 2014.

Ved Den Norske Opera har hun også gjort Adele i Flaggermusen i 2012/13, og Rosina i Barberen i Sevilla.

Flere opplevelser:

05. des
Maria Mena Home for Christmas
24. nov
Swinging Christmas med Adam Douglas
31. okt
Rita Eriksen Songbird
10. okt
Christel Alsos

Våre samarbeidspartnere

Statoil
Harstad Sparebank
Europcar
Harstad Tidende