Avlyst pga sykdom. Alle som har kjøpt billett på nett vil få pengene automatisk refundert og trenger ikke foreta seg noe. Har du kjøpt billett i vår billettluka ber vi deg kontakte oss på post@harstadkulturhus.no eller per telefon 770 28100, så hjelper vi deg slik at du får penger tilbake.

I vår ungdomstid hadde band som TotoReo Speedwagon + + mange lyttere i det sørlige Troms. Låtene svingte, samtidig som de hadde vakre koringer, harmonier og tekniske finesser.
Steely Dan var et av disse bandene, men skilte seg klart ut på to måter:

• Tekstene handlet aldri om sukkersøt kjærlighet, og står som litterære bautaer i musikkhistorien.
  • Musikken er en perfeksjonistisk og unik blanding av jazzfusion og rock. Det svinger.

I «Når vi jage dragen» vil publikum komme tett på det underlige jazzlandskapet til Steely Dan, både i tekst og nærhet til musikere.
En verden som er rar, vakker og heftig på samme tid.

//Medvirkende:

Sigurd Johan Heide, vert og regi