Marie Vangen og Tore Bruvoll i lun og nær duo-konsert.

Tromsøartisten Marie Vangen synger med en nerve og nærhet som er sjelden. Hun har av anmeldere blitt sammenlignet med Kari Bremnes, Annie Lennox og Lill Lindfors for sin fremtoning og formidlingsevne. Med en herlig kombo av eleganse og sjarm inviterer hun sitt publikum inn i et varmt og melodisk landskap hvor det er godt å være, og hvor hennes knallsterke tekster får masse plass. Det er gitaristen Tore Bruvoll (kjent fra Hekla Stålstrenga) som står for den musikalske innrammingen av Maries fortellinger, og sammen byr de på en konsert av det lune, nære og personlige slaget. De to har nettopp besøkt Østlandet og har turnert store deler av Nord-Norge med denne duo-konserten, som de har høstet fantastiske tilbakemeldinger for. Basert på publikumsresponsen er dette utvilsomt en konsert som gjør inntrykk. Her er det bare å gjøre seg klar til både å le og gråte.

Marie har gjennom det siste året gitt ut flere singler. Så sent som 15. november i år kom den knallsterke og usminkede popballaden "After Love" ut på alle plattformer. Den er den siste av en rekke smakebiter singel fra Maries kommende fullskala som slippes i februar 2020.

 

"Vangen har en fantastisk tilstedeværelse på scenen, og oser av trygghet. Stemmen er vakker, både skjør og mektig."
-Vesterålen Online

 

"... Little Can We Do About The Rain oser av en kvalitet som like gjerne kunne vært fra Abbey Road som fra Tromsø. Eventyrlige og spennende toner spilles av orkester og band. Men det jordnære og nøkterne budskapet har artisten fra farmor på 94."
- Kulturmagasinet PLNTY.NO


"Marie Vangen stråler fremst på scenekanten, med et utsøkt band i ryggen." 
- Folkebladet/iTromso

 

"Vangen har scenetekke og framtoning som kan minne om elementer man ser hos Annie Lennox, Lill Lindfors og Kari Bremnes, og har publikums fulle oppmerksomhet."
 - Jazznytt 21.06.2016

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies 30 år på veien
14. mai
Arctimus Trio Nasjonal Lunsjkonsert
10. mai
Familiesøndag: Anima - Catharina Chen
07. mai
Hamida Kristoffersen Norske klassikere

Våre samarbeidspartnere