Runa Bergsmo inviterer til lunsjkonsert der hun presenterer nykomponerte sanger. Med seg på laget har hun pianisten Ann Sofie Godø og gitaristen Harald Markussen.

Selv om Runa er mest kjent for å spille klassisk musikk, føler hun at hun nærmer seg visesjangeren med stormskritt. Hun kom ut med albumet Du store Mamelukk i fjor, som var rettet mot barn. Målet hennes er å skrive tekster med enkle ord, som gjerne skal handle om noe større. Ofte med fengende melodier og klare musikalske temaer.

Voksensanger eller barnesanger?

Barn kan være så store, og voksne kan være ganske små... Runa selv vet ikke helt om de nye sangene er ment for barn eller voksne. Ikke så rart når hun hele livet har hatt en fot i begge verdener.

Om konserten sier Runa:

«Det er en stor glede å invitere til en konsert i klagens tegn. Det er mye glede i klaging. Mye samhold også. Klage på været, klage på trafikken, klage på kona og mannen og sjefen og læreren. Har du en klagestemme som aldri blir fornøyd? Det valget du aldri tok, det som kunne ha gjort den store forskjellen – eller tok du kanskje det valget? Nå vil jeg synge ut min klage. Eller var det glede?»

Medvirkende: Runa Bergsmo - komponist/vokal/cello, Ann-Sofie Godø - piano og Harald Markussen - gitar. 

En produksjon med Landsdelsmusikerne fra Troms fylkeskommune - Kultur i Troms

 

Flere opplevelser:

09. nov
Jungelboken Riksteatret
11. okt
Thank you for the music: Vi elsker ABBA
10. mai
THE CHIPPENDALES Let`s misbehave
04. mai
Bukkene Bruse lager rumpebrann Riksteatret

Våre samarbeidspartnere