Stand-Up Harstad i samarbeid med Arctic Stick on Stage presenterer årets Stand-Up Julespesial "Happy Ending"

Storsalen i Harstad Kino er arenaen vi tar i bruk for å rigge til en latterlig bra avslutning på året! Temaet Happy Ending er på ingen måte tilfeldig valgt!

På scenen blir det seks lokale Stand-Uppere som allerede har begeistret publikum, de stiller alle med helt nytt materiale. I TILLEGG til dette får vi besøk av en høyaktuell nord-norsk lattermaskin av en Stand-Upper! 

La oss presentere teamet: 

STIG FRODE HENRIKSEN

Kjent fra blant annet Død Snø, som Jompa i Kill Buljo og Tomme Tønner, men først og fremst en fabelaktig stand-up komiker, vi har gleden av å presentere, for første gang i Harstad, Stig Frode Henriksen! Kanskje den morsomste fyren vi ikke har fått hilst på ennå setter kursen mot Harstad og Happy Ending! Strålende kritikker for tidligere jobber, klar for å kjøre over Harstad!

ROBERT SØVIK

Robert Søvik var ett soleklart navn å ta med på Jule stand-uppen og han stiller her med helt nytt materiale! Mannen som blendet, visualiserte og haselerte så kraftig med seg selv at man satt å ventet på at han selv skulle bli krenket, er igjen klar for å by på latterkuler sett fra eget ståsted!

RONNY FYHN HANSEN 

Vi presenterer Iskantens far, det beste som noensinne har kommet rekende på en fjøl fra Tromsø, vår alles egen Ronny Fyhn Hansen! Etterhvert blitt en rutinert Stand-Upper som her stiller med flunkende nye betrakninger om livet i nord! Mannen som bruker mest tid av alle til å le av egne vitser er klar for Happy Ending!

SILJE HELEN ØVERÅS

Happy Endings gladeste utelivs-og-familie-dronning, vi gir dere fantastiske Silje Helén Øverås, med helt nytt materiale, klar for å gå løs på de mørke sidene av både familielivet såvel som verden forøvrig er det bare å stålsette seg for kraftige opplevelser

ROLF BREIMO

Rolf Breimo måtte med! Etter suksessen tidligere i sesongen var han selvskreven til å igjen by på historier om farsan og morsan! Vi garanterer ikke at det blir temaet, men blir overrasket om han ikke sveiper innom tidlig 70-tall med betrakninger om livet! Rolf må oppleves, her kommer historier som aldri før har tålt dagens lys!

EIRIK BERG

Klar for å lose dere igjennom kvelden er Eirik Berg! Eirik er det nærmeste man kommer en stand-upper uten at han innser selv at han er det, så da måtte vi late som om han stiller som konfransier, du ser han på slutten av alle pauser, klar for å sy ihop en forestilling hvor ikke ett sete kommer til å være tørt!

JANNE VANG

Dette kan bare sies med store bokstaver; JANNE VANG HAR SKREVET NYTT MATERIALE OG ER KLAR FOR HAPPY ENDING!!!! Det er en glede og en fantastisk følelse å kunne presentere Janne som åpnet hele Stand-Up-Harstad gjennom å være første på scenen vår! Nå er hun igjen klar til å få dere i nøyaktig det humøret dere bør være i når vi går inn i det nye året! 

Flere opplevelser:

02. - 03. nov
Påtryneteatret Show 2018
06. apr
Avlysning Ingrid Bjørnov Steinway to Heaven

Våre samarbeidspartnere

Statoil
Harstad Sparebank
Europcar
Harstad Tidende