Nummer to ut i serien "Familiesøndag" er Meg og Kammeraten min. Sokken min er våt, Tissedansen, Hvilken oppgang bor du i?, Gjenta-jenta og Jenta på månen er bare toppen av et BERG sanger Meg og Kammeraten min har laget de siste årene.

Ingen tema er for små eller store for disse karene.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot eller å sove som en stein er alle fortellinger som vil bli sunget lenge.

Medvirkende: Martin Hagfors og Erik Johannessen.

Skrevet om Snydelig som ble sluppet 10.11.2017

Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm.
Orkesteret er som en eventyrverden av klanger, og akkurat her viser duoen og alle involverte hvorfor dette er blitt så utrolig vellykket. Alt er gjennomtenkt og skapt for at det skal låte best mulig, samtidig som overraskelsene står i kø. Anbefaler et eksemplar i alle hjem for gledens skyld. Aftenposten-Svein Andersen

Meg og Kammeraten Min kan få alle som har sans for stor popmusikk til å smelte av beundring. Allerede åpningslåten «Hvilken oppgang bor du i? » viser en popteft som er uimotståelig. Dagsavisen - Geir Rakvåg

Hagfors og Johannessen velger ikke den enkleste ruten denne gangen, men de gjør det med klasse. Det nye albumet Snydelig bør bli som en Pet Sounds i norsk barnemusikk å regne, en slags barnemusikalsk symfoni, der duoens låter fremføres med et fullbemannet Kringkastingsorkester i ryggen. Arrangementene er intrikate og til tider avanserte, ambisjonsnivået skyhøyt. Gjennomføringsevnen er stor og både meg og kammeraten lander fjellstøtt. De fleste sporene her kunne passet inn på en plate for voksne, dog med litt mindre sprelske tekster. Persiskop - Ando Woltmann

Dette er en plate som tåler å bli hørt mange, mange ganger. Snydelig er nesten Beatles-aktig i sin bredde og variasjon. Her er surrealistiske tullelåter som «Verdens vakreste fjær» og «Der hvor vi to bor». Her er de stemningsfullepop -balladene «Skogen» og «Sover som en stein» Fædrelandsvennen - Roy Søbstad

høydepunktene står i kø: «Hvilken Oppgang Bor Du I» starter ballet med hektende marimbaspill og et allsangpiirrende refreng. Den (s) nydelige balladen «Ensom» lokker fram gåsehuden med enkle, direkte melodilinjer og sorgmuntre ordspill; «... du er ensom, du er en som jeg liker godt» Trønderavisa - Per Christian Rolin

OM FAMILIESØNDAG:

En hel søndag på barnas premisser!

Harstad Kulturhus vil være med og gjøre Harstad til en attraktiv by å bo i, og vi starter med en søndag i måneden for alle barnefamilier.

Gjennom 8 søndager i 2020 kan barn og familier i alle aldre og fasonger boltre seg i kunstneriske opplevelser av høy kvalitet, i en ramme som forsterker og underbygger opplevelsen. Lillesalen er omgjort til barnas kafé og konsertsal, det vil være servering fra Harstadbotn bakeri og Kiwi Medkila. Dette er gratis for alle som har innløst billett, og det oppfordres til at barna selv kan «handle» i kafèen. Det vil også være ulike aktiviteter i forkant av forestillingene og muligheter for møte med artistene. Kaféen åpner kl. 13:00, og befinner seg inne i lillesalen.

I tillegg holder Harstad Bibliotek søndagsåpent fra 12:00-17:00 på Familiesøndagene, og her vil det også være aktiviteter før og etter forestilling:

12:00-13:30 Kreativt verksted

12:30-13:30 Quiz for hele familien

15:00 Lesestund

Serien er utviklet med et særskilt fokus på høy kunstnerisk kvalitet, og sjangerbredde. Serien skal supplere kulturhusets eksisterende tilbud til barn og familier, og kommer altså i tillegg til det vanlige tilbudet. I tillegg til den høye kvaliteten har også arrangementene det til felles at de finner sted i Lillesalen søndager kl. 14:00, og billettene koster 125,- pr. pers.

Velkommen!

Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen NB: 2021
06. feb
CreedenceMania - Cosmos Factory ´50 med Fortunate Sons (NB: 2021)