Hør skuespiller Kim Jøran Olsen fra Harstad og Bård Borch Michalsen i Den gode samtalen på Galleri Nord Norge 21. april kl 14:00. Rett etter, kl 14:45, blir det sjanse å se Den 12. mann igjen, eller for første gang om du ikke har fått sett den allerede.

Kim Jøran Olsen fra Harstad har fått en pangstart på skuespillerkarrieren. Helt fersk ut fra Statens teaterhøgskole fikk han en relativt stor rolle i filmen Den 12. mann, som nå er sett av over 600 000 personer i Norge, og han fikk seg prestisjetung jobb på Den Nationale Scene i Bergen, der han allerede har spillt flere spennende roller.

Den gode samtalen

Galleri NordNorge ønsker å styrke den offentlige og åpne dialogen.Tidligere forsøk med samtaleintervjuer i Galleriet har vist seg å ha appell og gi publikum gode opplevelser.
I serien «Den gode samtalen» blir ledende kunstnere og personer fra kultur- og samfunnslivet nasjonalt og lokalt invitert til et aktuelt, interessant og underholdende møte med Bård Borch Michalsen.

 

Om Bård Borch Michalsen

Bård Borch Brøndlund Michalsen (født 1958) overtok som ansvarlig redaktør i Harstad Tidende i juni 2004. Han er utdannet medieviter/cand.polit. Han begynte som journalist i Moss Dagblad i 1976, og har senere presseerfaring fra Andøyposten, Altaposten, A-pressens osloredaksjon, Dagbladet samt fag- og ukepresse. Han jobbet noen år som kommunikasjonsrådgiver ved Nordområdesenteret. Han jobber nå ved UiT – Norges arktiske universitet i Harstad. Han har også utgitt bøker. Boken Komma ble utgitt i 2014.

Flere opplevelser:

06. des
KinOmatisk: El Club Chilensk film- og matkveld
22. nov
KinOmatisk: Sicilian Ghost Story Italiensk film- og matkveld
04. okt
KinOmatisk: Det tredje mordet Japansk film- og matkveld

Våre samarbeidspartnere

Statoil
Harstad Sparebank
Europcar
Harstad Tidende