Stortingets direktør Marianne Andreassen vokste opp i Harstad. I dag leder hun institusjonen hvor de viktigste beslutningene for land og folk gjøres. Hun intervjues av Bård Borch Michalsen i Den gode samtalen i Galleri Nord-Norge 26. januar.

Marianne Andreassen ble i april 2018 ansatt som direktør for Stortingets administrasjon. Hun fikk da ansvaret for å rydde opp i de gigantiske overskridelsene rundt byggingen av ny stortingsgarasje. Hun kom fra stillingen som administrerende direktør i Statens lånekasse for utdanning, og har tidligere hatt lederstillinger i Direktoratet for økonomistyring og Sparebank1 Gruppen. Hun har ledet flere offentlige ekspertutvalg og vært medlem av ulike styrer, utvalg og kommisjoner. Hun er utdannet samfunnsøkonom ved Universitetet i Oslo.

I serien Den gode samtalen blir ledende kunstnere og personer fra kultur- og samfunnslivet nasjonalt og lokalt invitert til et aktuelt, interessant og underholdende møte med Bård Borch Michalsen.

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
09. nov
Jungelboken Riksteatret