Kan balkanske folkemusikere forenes med militærkorpsets besetning? Det skjer når Jovan Pavlovic trio og Hærens musikkorps inviterer til Balkan Pub.

 

Denne musikken treffer folk i alle aldre og er en publikumsvinner!

Trioen representerer kremen av norske musikere. Flere av låtene er skrevet av bandets leder Jovan Pavlovic og for anledningen arrangert for korpset. Her kan man høre sterke temaer influert av folkemusikk fra hele verden samt klassisk og jazz. Kan Argentinsk tango komme i møte med østeuropeisk rytmeverden? Kan en vals fusjonere med sigøynermusikk for film og teater? Jovan har i flere år jobbet og forsket innen musikk med skeive taktarter. Hans hovedfelt er folkemusikk fra Balkan samt Balkans Romanimusikk. Hans sterke rytmiske røtter sammen med fantastiske improvisasjonsmusikere og denne gangen også Hærens musikkorps gjør at disse låtene og arrangementene fremstår som helt unike.

Jovan Pavlovic trio er: Jovan Pavlovic – trekkspill, Gjermund Silseth – kontrabass, Helge Norbakken – perkusjon

Hele storsalen forandres til pub og de som er tidlig ute med billettbestillingen får plass ved små runde bord på en nedsenket forscene. Kun 40 plasser legges ut på forscenen, så her gjelder det å være rask med bestillingen. I tillegg gjøres annenhver rad, fra 1-5, om til bord. Resterende sal blir vanlig amfi.

Flere opplevelser:

16. okt
Hellbillies // 2020 30 år på veien
22. feb
Meg og Dolly med Hanne Sørvaag

Våre samarbeidspartnere