DEN GODE SAMTALEN

GØRILD MAUSETH // KARENINA & I
Filmvisning på kinoen etter samtalen

GRATIS (110,- for filmvisningen. Betales på kinoen)

Lørdag 25.03 //Kl. 13:00 - Galleri NordNorge

Vi har den glede av å invitere til spesielavisning av KARENINA & I i Harstad Kino, med "Den Gode Samtale" med Gørild Mauseth i Galleri NordNorge i forkant.

I sitt møte med publikum byr Gørild på et åpenhjertig innblikk i sin historie, fra en lammende ulykke som 15-åring i Kjøllefjord i Finnmark til hun sto på scenen som Anna Karenina i Riksteatrets suksessforestilling i 2012.

Hvordan hadde det seg egentlig at jenta fra den nordligste Finnmarkskysten valgte og turte å satse på skuespilleryrket?

Mauseths dypdykk i Anna Karenina stoppet imidlertid ikke med Riksteatrets oppsetning. Allerede i september samme år startet en ny reise som skulle ende med å spille rollen på det anerkjente Gorkij Drama Teateret i Vladivostok, en oppsetning som står på repertoaret ut 2018. Publikum vil få ta del i Mauseths unike oppdagelser med rollen som Anna og få oppleve hvordan det har forandret hennes eget liv.

For å forberede seg til oppsetningen på Gorkij Drama Teateret bestemte Gørild seg for å legge ut på den 11 000 kilometer lang reisen fra Murmansk til Vladivostok med tog. Det er denne reisen som har blitt til dokumentarfilmen «Karenina & I».

«Karenina & I» gir et unikt innblikk i hvordan en av våre mest suksessrike skuespillere dypdykker i rollen hun skal spille og hvordan arbeidet med en av verdenslitteraturens mest ikoniske kvinner forandrer henne selv, og handler i bunn og grunn om å elske, overvinne motgang, tåle ensomhet, forfølge drømmer og håp og å leve livet fullt ut.

// DEN GODE SAMTALE ledes av Bård Borch Michalsen, og starter i Galleri NordNorge kl. 13:00. Deretter går vi i rundt hjørnet til Harstad Kino, hvor filmen starter 14:00.

//BILLETTPRIS:
Det er gratis å delta på Den Gode Samtale. Deltakelse på filmvisningen krever at du har kinobillett. Pris: kr. 110,-.