BÆ BÆ LILLE

Voksne kr 80,-. Barn kr 80,-.

Søndag 26.03 //Kl. 14:00 - Lillesalen

Søndag 26.03 //Kl. 15:00 - Lillesalen

Søndag 26.03 //Kl. 13:00 - Lillesalen

Mandag 27.03 //Kl. 12:00 - Lillesalen

Mandag 27.03 //Kl. 17:00 - Lillesalen

(NB: Forestillingene søndag 26.mars er UTSOLGT).

Høsten 2016 satte Hålogaland Teater opp forestillingen Bæ, bæ Lille for aldergruppen 0 - 3 år. Tilbudet til de yngste ble en stor suksess, og alle forestillingene ble utsolgt. Nå kan vi med glede fortelle at forestillingen tas med på turné våren 2017!

Det er første gang Hålogaland Teater har produsert såkalt «toddlerteater», eller smårollingteater som det gjerne kunne bli kalt på norsk. Målgruppen er barn fra null til tre år, med andre ord en gruppe som ikke er de hyppigste teatergjengerne – ennå.
Regissør for forestillingen «Bæ, bæ lille», Katrine Strøm tar oss med i et univers der noen har bursdag og en deilig kake blir servert. Den ene historien flettes inn i den andre i en slags drøm av musikk, bevegelse og hendelser.
«Bæ, bæ lille» er en sanselig og visuell forestilling uten ord. Katrine Strøm har regi og har skapt konseptet mens Ingunn Sønsteby lager scenografien. Musikken er av to ganger spelemannsprisvinner Christine Sandtorv og Hege Holte Østbye er teaterlærer. På scenen medvirker Dina Elvehaug, Silje Solheim og Mette S. Enoksen.
Nesten all scenografien er strikket, det vil si at man skaper et scenebilde som er mykt og varmt av garn, hvor de små teaterpublikummerne kan boltre seg på smårollingers vis.

Forestillingen vil vare ca. 25 minutter.
Arrangør: Hålogaland teater